На Харківщині розшукали водія, який смертельно травмував підлітка та втік

Інформація про те, що на дорозі поблизу села Станичне виявлено труп невстановленого юнака з травмами, характерними для дорожньо-транспортної пригоди надійшло 12 лютого, близько 4-ї години ранку.

Після прибуття слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що на даного громадянина був скоєний наїзд невстановленим автомобілем.

ДТП

 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу загиблого. Постраждалим виявився 16-річний хлопець, учень восьмого класу Станичненської загальноосвітньої школи.

ДТП

 

Також працівники групи реагування патрульної поліції встановили автомобіль «ВАЗ-2105» та виявили його 21-річного водія, місцевого мешканця, який після скоєння ДТП залишив місце пригоди та поїхав за місцем мешкання. За зовнішніми ознаками молодик знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

 

Водія затримано, обстежено в медичному закладі щодо стану сп’яніння. Автомобіль зі слідами механічного пошкодження затримано та доставлено на штрафний майданчик.

 

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Проводяться подальші слідчі дії, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Управління безпеки дорожнього руху
ДПД Національної поліції України

You may also like...