Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.02.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 255 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 33-річного адміністратора одного із магазинів про те, що невстановлена особа з вітрини магазину викрала два мобільні телефони. Проведеними невідкладними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції встановлено особу злочинця. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець, який раніше вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину. Від останнього було отримано правдиві свідчення, а також вилучено речові докази.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 17-річної студентки одного з місцевих вузів про те, що перебуваючи в маршрутному таксі, невстановлена особа, шляхом вільного доступу з її сумки викрала гаманець, студентське посвідчення та банківську картку. У скоєнні вказаного злочину працівниками поліції викрито раніше судимого 25-річного мешканця Одеської області, від якого отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Подільського відділу поліції надійшла заява мешканця с.Мардарівка, про те, що його знайомий відкрито викрав з його будинку бензопилу вартістю 5000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 19-річного жителя с.Перехрестове Захарівського району. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186(грабіж) Кримінального кодексу України. Речовий доказ вилучено та повернуто власнику.

До Київського відділу поліції звернувся 23-річний одесит, який повідомив, що, перебуваючи в барі, малознайомий чоловік на ім’я Сергій шляхом вільного доступу скоїв крадіжку мобільного телефону. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 22-річного хлопця, від якого отримано правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

До Хаджибеївського відділення поліції надійшла заява від 33-річного чоловіка, який повідомив, що невідома особа шляхом віджиму вікна проникла до приміщення його будинку за місцем мешкання звідки скоїла крадіжку: телевізора "Самсунг", та ювелірних виробів. Сума збитку- 50 000 грн. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 42-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

До Хаджибеївського відділення поліції звернувся 45-річний одесит, який повідомив, що його знайомий шляхом вільного доступу скоїв крадіжку зварювального апарату. Сума збитку-10 500 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 53-річного одесита.

До Хмельницького відділення поліції надійшла заява від 61-річної одеситки про те, що невідома особа в маршрутному таксі по вулиці Балківська шляхом вільного доступу із її сумки таємно викрала два мобільних телефона. Сума збитку- 5950 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито двох раніше судимих 47 та 31-річного чоловіків. Від зловмисників отримано правдиві свідчення, щодо скоєння вказаного злочину та вилучено речові докази: два мобільних телефони.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся мешканець с.Богате, 1953 р.н., який повідомив, що невідома особа проникла на подвір’я будинку, звідки скоїла крадіжку його не працюючого мотоцикла "ІЖ Планета – 3". Вжитими заходами були встановлені односелець потерпілого,1999 р.н. та ізмаїльчанин,1989 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...