Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.02.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 222 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 20-річного місцевого мешканця про те, що малознайома дівчина, перебуваючи у заявника в гостях, з квартири таємно викрала ноутбук і рюкзак. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції у вчиненні вказаного злочину затримано 19-річну одеситку, від якої отримано правдиві свідчення.

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась мешканка села Броска, 1951 р.н., яка повідомила, що невідома особа з підсобного приміщення житлового будинку скоїла крадіжку двох гусей. В ході проведених заходів був встановлений односелець потерпілої,1995 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 52-річна мешканка міста, яка повідомила, що невідома особа проникла на подвір’я будинку, звідки скоїла крадіжку її курей в кількості восьми штук та велосипеда. Вжитими заходами був встановлений, 22-річний чоловік, який пояснив, що викрадене продав, а гроші витратив на особисті потреби. За даним факто розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від 41-річної одеситки про те, що малознайомий чоловік шляхом перекусу гратів та віджиму вікна, проник до її квартири та викрав золоту каблучку, ноутбук «Леново», грошові кошти в сумі 100 доларів США. Загальна сума збитку- 13000 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 37-річного чоловіка, у якого виявлено та вилучено речовий доказ – викрадену сумку з ноутбуком «Леново».

 

До Усатівського відділення поліції надійшла заява від 42-річної жительки Біляївського району про те, що її знайомий таємно викрав два телевізора, перфоратор, шуруповерт іноземного виробництва. Загальна сума збитку- 57500 грн. Вжитими заходами викрито 43-річного жителя Одеської області.

 

До Чорноморського відділення поліції надійшла заява від адміністратора магазину про те, що у приміщенні супермаркету невідома особа скоїла крадіжку продуктів харчування. Сума збитку- 380 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 31-рчного раніше судимого чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

 

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...