За принципової позиції прокуратури Луганщини вбивця нестиме справедливе покарання

За принципової та послідовної позиції державного обвинувача рішенням Апеляційного суду Луганської області від 27.02.2017 залишено без змін вирок Рубіжанського районного суду, яким 26-річного чоловіка визнано винним у вчиненні умисного вбивства з хуліганських мотивів мешканця міста Рубіжне, а також таємному викраденні майна, що належало жертві злочину.

Як встановлено судом, наприкінці лютого 2016 року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись поблизу домоволодіння, що належить потерпілому, наніс останньому не менше п’яти ударів сокирою по голові та іншим частинам тіла, після чого втік з місця вчинення злочину, заволодівши особистими речами та грошовими коштами вбитого. Від численних тілесних ушкоджень потерпілий помер у лікарні, куди був доставлений після виявлення випадковими перехожими.

Колегія суддів апеляційної інстанції повністю погодилась із прокурором, залишивши вирок суду без змін відповідно до якого вбивці призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 15 років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...