Нацполіція затримала хабарників у трьох регіонах України (фото)

18 грудня правоохоронці затримали експерта КНДІСЕ у Києві, заступника директора комунального підприємства Луганської області та військового комісара одного з районів Рівненщині. У якості неправомірної вигоди зловмисники одержали понад 44 тисяч гривень.

У Києві правоохоронці задокументували протиправну діяльність посадової особи Київського науково-дослідного інституту судових експертиз. Працівники управління захисту економіки в місті Києві Нацполіції та прокуратури АР Крим встановили, що у межах цивільної справи щодо розподілу майна за заповітом було призначено проведення експертизи експертам даної держустанови.

хабар

За прискорене проведення експертизи декількох об’єктів нерухомості експерт вимагав 4 тисячі доларів США.

Затримали посадову особу під час одержання частини обумовленої суми – одна тисяча доларів США.

Цього ж дня на Луганщині було затримано заступника директора комунального підприємства. За надання дозвільних документів та підключення до водопостачання вимагав від місцевих мешканців неправомірну вигоду.

Затримали комунальника працівники управління захисту економіки в Луганській області Нацполіції, слідчі Головного Управління Національної поліції в Луганській області разом з працівниками СБУ в районі проведення АТО під процесуальним керівництвом Рубіжанського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області. Від громадянина зловмисник одержав понад 3 тисяч гривень хабара за підключення до центрального водопостачання.

Нагадуємо, що у Рівненській області військовий комісар одного з районів організував злочинну схему привласнення бюджетних коштів та одержання хабарів.

хабар

Працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції, ВКР СБУ та слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону затримали військового під час одержання 13,5 тисяч гривень.

За всіма фактами протиправних дій відкриті кримінальні провадження. Загальна сума одержаних коштів становить понад 44 тисяч.

Департамент захистуекономіки
НаціональноїполіціїУкраїни

тел. довіри (098) 103-96-59
[email protected]

You may also like...