На Миколаївщині затримали чоловіка, який до смерті забив сусідку

До Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від лікарів про те, що приїхавши на виклик у с. Трикрати Вознесенського району, у будинку вони виявили мертвою 42-річну місцеву мешканку.

Виявилось, що напередодні вечері потерпіла разом із своїм співмешканцем організувала застілля, а через деякий час до них приєднався 42-річний чоловік, який проживав неподалік.

Фото Поліція Миколаївської області.

Односельці «відпочивали» майже всю ніч, а перед ранком між господаркою та сусідом виникла сварка, в ході якої злочинець почав бити потерпілу, навіть після того, як вона знепритомніла. В цей час співмешканець потерпілої намагався зупинити злочинця, однак, через надмірну кількість випитого, нічого не зміг зробити. Вже вранці, коли жінка не подавала ознак життя, «товариші по чарці» вирішили викликати лікарів швидкої допомоги, які і виявили тіло та викликали поліцію.

Вознесенські поліцейські встановили, що до смерті жінки причетний саме сусід, якого затримали в порядку ст. 208 КПК України.

За узгодженням із прокуратурою чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області

You may also like...