У Львові після бійки з ножовими пораненнями госпіталізували трьох ліворадикалів

 У неділю ввечері, 23 вересня, на території спортивного майданчика школи №34 (неподалік Львівського цирку) трапилась сутичка між представниками організацій «Екологічна платформа» та «Чорний стяг» та групою невідомих осіб. Внаслідок цього трьох осіб госпіталізували з ножовими пораненнями.

Про інцидент ZAXID.NET повідомила одна із постраждалих під час сутички представниця ГО «Чорний стяг» та організації«Екологічнна платформа» Вероніка Яблонська. Зокрема, вона зазначила, що разом із трьома друзями грала у футбол на спортмайданчику. За її словами, після завершення гри до них підійшло близько 20 юнаків і напали на них з ножами та дубинками.

1

«Вони були в чорному одязі без символіки і жодних розпізнавальних знаків», – зазначила вона.

2

Фото Ірини Юзик (Facebook)

Вероніка Яблонська вважає, що напад на неї та її друзів здійснили представники ультраправих організацій через висловлювання проти нацистських ідей. Представник «Чорного стягу» Антон Парамбуль звинуватив у цьому нападі членів організації «Національний корпус».

Після нападу трьох постраждалих активістів забрала «швидка». Відомо, що один із них перебуває у важкому стані без свідомості, у Вероніки Яблонської – поранення ноги, про стан ще одного хлопця наразі інформації немає.

https://zaxid.net/news/

You may also like...