Застрелив визитера-бандита, 22-летний житель Хмельнитчины покончил с собой

У Дунаєвецькому районі Хмельницької області 22-річний молодий чоловік позбавив себе життя після того, як убив свого нічного візитера.Декілька років тому сім’я самовбивці уже пережила трагедію, пов’язану із сином. Юнак, керуючи мопедом сільськими вечірніми вулицями, звісно, не освітленими, рятуючись від зіткнення із гуртом дівчат, спрямував його у кювет, де в’їхав прямісінько в електроопору. Дорожньо-транспортна пригода закінчилася для нього вдвічі плачевно: окрім того, що він загубив руку у тій аварії, хлопець ще й постав перед судом, оскільки його товариш-пасажир також серйозно травмувався. За словами рідних, з часу отримання інвалідності юнак перебував у глибокій депресії, жив на призначену пенсію. Мати дивувалася, на що син витрачає кошти, бо інколи через день після отримання власних грошей, хлопець уже починав позичати у неї. Колись він висловився: «Мама, мене можуть убити». Але жінка не звернула уваги на його слова, мовляв, у нього ж депресія, тільки стала більше турбуватися про нього.

Того вечора 30-річний кам’янчанин, раніше судимий за бандитизм та добре відомий у кримінальних колах, їдучи на власному автомобілі із товаришами, один з яких неповнолітній, повідомив їм, що хоче завітати у справі в сусіднє село. Хлопці залишилися в авто, аж раптом почули постріл і побачили, як до них біжить їх старший товариш, тримаючись за живіт. На півдорозі до Дунаєвець, пораненого уже зустрічала швидка районної лікарні, а слідчо-оперативна група місцевого райвідділу міліції за викликом якраз нагодилася у село. Працівники міліції, знаючи, що підозрюваний у вчинені злочину чоловік озброєний, одразу оточили домогосподарство, у якому розгорнулися події.

Молодий чоловік, якого шукали, одразу після свого діяння, не повертаючись додому, сховався у клуні на сусідському подвір’ї, де давно ніхто не мешкав, а як побачив працівників міліції та почув розмови, у яких згадувалось його ім’я, зрозумів, що доведеться відповідати за скоєне, тож намагався покінчити життя самогубством, зробивши постріл собі в обличчя.

На жаль, кожен із чоловіків отримав поранення, не сумісні із життям. Тож правоохоронцям доведеться неабияк потрудитися, щоб встановити причину сварки чоловіків, адже очікування саме тієї зустрічі викликало панічний страх у молодого чоловіка та змусило ретельно підготуватися до захисту, бо усі постріли були зроблені із обрізу мисливської рушниці.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...