В Хмельницкой области нашли выброшенного младенца, полусъеденного собачьей стаей!

Жителька міста Полонного Хмельницької області у снігу на власному городі знайшла мертве немовля. Жінка звернула увагу на собак, які згуртувалися навколо чогось, а коли підійшла ближче, побачила шматок м‘яса і вирішила відкинути його подалі, на луку, щоб не засмерділося. Та коли придивилася – жахнулася, у руках тримала мертву новонароджену дитинку, уже напівз’їжену собаками.

Слідчо-оперативна група Полонського РВ УМВС України в Хмельницькій області одразу виїхала на виклик і оглянула місце події. Сліди крові знайшли у сусідньому господарстві, розташованому поруч на пагорбі. Спілкуючись з власниками господи, досвідчені оперативники здогадалися, що дитину народила одна з неповнолітніх сестер, які проживали разом із матір‘ю. А отримані результати гінекологічного огляду сумнівів й поготів не залишили.

За словами 17-річної дівчини, після закінчення дев’яти класів вона залишилася дома, бо особливого бажання навчатися далі, щоб здобути хоч якусь професію, у неї не було, тільки інколи підробляла у двоюрідної сестри продавцем. Але ж відомо, що підлітки, яким нічим зайнятись, занадто швидко дорослішають. Ось дівчина і вирішила, що вона вже зовсім доросла. Тому, поки мати, працюючи у місцевій лікарні молодшою медичною сестрою, намагалася зайву зміну відчергувати, щоб прокормити своїх юнок, молодша донька з головою поринула у «доросле» кохання. Але обранець виявився ненадійним: як тільки дізнався про вагітність подруги, одразу покинув її. Дівчина впала у відчай, але, мабуть, не настільки сильний зв’язок був між хатніми, бо ні мати, ні старша сестра усі дев’ять місяців не здогадувались про вагітність дочки і сестри, та й вона старанно приховувала свій стан. Пологи застали неповнолітню якраз у той час, коли мати із сестрою відвідували родичів на селі. Перелякана породілля встигла зателефонувати їм, щоб негайно їхали додому, але народила немовля задовго до їх повернення. Дівчина перерізала пуповину звичайними ножицями, а тільце дитини загорнула у ряднинку, винесла у край городу та викинула прямо у сніг. Молода мама стверджує, що дитина була синього кольору і не рухалася, вона вважала її мертвою. Наразі слідчі чекають висновків експертів про причини загибелі хлопчика, чи був він живим у момент залишення його в небезпеці. І все ж, незважаючи на результат експертизи, вражає той факт, що 17-річна дівчина виявилася такою черствою і байдужою до власної дитини, нехай і мертвонародженої. А де ж гуманність, доброта, чуйність і любов до ближнього, які ми повинні виховувати у своїх дітях змалечку і, звісно, перш за все, власним прикладом.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...