На Київщині молодики вбили та підпалили пенсіонерку за кілограм цукру та старий велосипед

В Макарівському районі, що на Київщині двоє парубків забили до смерті і підпалили у хаті 81-річну пенсіонерку. Здобиччю молодих нелюдів стали три тонометри, старий велосипед та пакет з цукром і цибулею. Грошей, а саме 95 гривень, які знаходилися в будинку, хлопці так і не знайшли. Підозрюваними виявилися 24-річні односельці, які вже були засуджені за крадіжки.

Найстрашніше те, що один із затриманих після сварок зі своїми родичами часто приходив до потерпілої жінки. Вона завжди його запрошувала до столу та ставилася до хлопця як до рідного онука. Проте, того вечора старенька своїм гостям не відчинила – хлопці були добряче напідпитку.

Зачинені двері старої хати зловмисників не зупинили. Вони розбили вікно та без перешкод потрапили всередину. Вимагаючи у пенсіонерки гроші, молодики спочатку душили стареньку, а потім били руками і ногами, поки не стихла. Щоб приховати сліди свого злочину, один із затриманих підпалив ковдру та відкрив кран газу.

На питання, чи жалкує про свій вчинок, хлопець цинічно відповів: «Мені було байдуже, чи жива вона лежить, чи мертва. Я на неї не дивився. А хату підпалив, щоб знищити  сліди».

Наразі парубки знаходяться під вартою, проти них порушено кримінальну справу за двома статтями кримінального кодексу – розбій та умисне вбивство. Подальшу долю зловмисників вирішить суд.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...