Рідний син забив матір мало не до смерті

До чергової частини Каховського райвідділу міліції УМВС України в Херсонській області звернулась місцева жителька і повідомила, що в будинку знайшла свою 64-річну матір у непритомному стані з численними ранами по всьому тілі. Потерпілу у стані коми доставили до лікарні. Правоохоронці встановили, що до злочину причетний рідний син жінки. 

Сестра підозрюваного розповіла, що її брат кілька років тому сильно зловживав алкоголем, а потім покинув пити і повернувся до нормального життя. Але нещодавно він втратив роботу і знову став прикладатися до пляшки. Мати жаліла наймолодшого сина і деякий час не докоряла йому. Та невдячний син став пропивати пенсію жінки і виносити з дому речі. Кожного разу він повертався додому на світанку, ледь тримаючись на ногах. Останні кілька тижнів мати й син скандалили.

Сусіди пригадали, що напередодні злочину чули сварку між родичами. Після чого син потерпілої зник. 31-річного чоловіка затримали через 2 дні вдома у друзів, де він випивав. З його слів стало відомо, що у день злочину він повернувся додому п’яний, мати стала йому докоряти. Почалася сварка, під час якої син бив матір руками і ногами. Потім схопив її за волосся і бив головою об підлогу. Коли жінка стала хрипіти, він перестав знущатися і вийшов надвір покурити. Потім пішов відпочивати у компанії друзів. Нині жінка у вкрай тяжкому стані перебуває у реанімації, досі не вийшла з коми. Лікарі дають невтішні прогнози щодо її одужання. Порушено кримінальну справу за ст.121 Кримінального Кодексу України “Умисне тяжке тілесне ушкодження”.

ВЗГ УМВС України в Херсонській області

You may also like...