Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП в Ізмаїльському районі (фото)

Автопригода сталася 14 вересня близько 17-ї години на трасі Одеса – Рені неподалік села Кирнички Саф’янівської громади.

Поліцейські попередньо встановили, що 73-річний водій легкового автомобіля «Toyota» на заокругленій та вологій ділянці дороги не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з вантажівкою «DAF» під керуванням 53-річного чоловіка.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 74-річна пасажирка легковика. Обидва водії були доправлені до лікарні, де їм надали медичну допомогу. Також їх перевірили на стан сп’яніння – вони були тверезі.

На місці автопригоди працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області та група сектору реагування патрульної поліції  Ізмаїльського районного відділу поліції.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Це правопорушення карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. В рамках провадження призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини ДТП.

Закликаємо водіїв бути уважними та обережними, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Ізмаїльський районний відділ поліції Одещини

You may also like...