29 нардепів подали заяву до поліції на «Развєдчіка-Аматора» Арестовича

На колишнього радника Офісу Президента Олексія Арестовича подали заяву до Національної поліції 29 народних депутатів.

Про це заявила народна депутатка Наталія Піпа, пише УНН.

Арестович . Фото з мережі

«Я та 28 моїх колег – народних депутатів подали заяву в Національну поліцію на Арестовича за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення», – написала Піпа.

«… вважаю (а моя сім’я, колеги та співгромадяни гаряче підтримують), що Развєдчік-Аматор є справжнім злочинцем. І я це детально пояснила правоохоронним органам», – додала вона.

Із посиланням на закон України №2310-IX від 19.06.2022, що вводить суворі обмеження щодо публічного використання музичного продукту держави-агресора, Наталія Піпа звинуватила ексрадника у порушенні ч.1 ст. 383 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення суду, прокурору, слідчому, дізнавачу, або органу досудового розслідування про вчинення кримінального правопорушення).

Згідно з заявою «він (Арестович – ред.) повідомив орган досудового розслідування про те, що народна депутатка Наталія Піпа ніби-то вчинила умисні дії, спрямовані на розпалювання національної ворожнечі».

Також депутати, які звинуватили Арестовича в неправдивих свідченнях, вважають, що його дії «прямо пов’язані з загрозою національній безпеці України».

Раніше у поліції підтвердили, що відкрили кримінальне провадження щодо колишнього позаштатного радника Офісу Президента Олексія Арестовича через його сексистські висловлювання.

You may also like...