До 7 років ув’язнення засудили двох «ворожок», які промишляли на столичній парковці

За підтримання публічного обвинувачення Святошинською окружною прокуратурою міста Києва судом оголошено обвинувальний вирок жителькам Київської області за фактом відкритого викрадення чужого майна (ч. 4 ст. 186 КК України).

Прокурором у суді доведено, що двоє жінок, перебуваючи на паркувальному майданчику одного з гіпермаркетів в м. Києві, помітили раніше не знайомого їм чоловіка, який знаходився в салоні автомобіля.

Розподіливши ролі, зловмисниці підійшли до водія, та представившись ворожками, запропонували здійснити «пророцтво» щодо його життя.

Поки одна із «ворожок» відволікала потерпілого, інша вихопила з його рук 1000 гривень, після чого разом зі спільницею втекла з місця вчинення злочину.

Зловмисниць оперативно встановили та затримали. Ними виявилися мешканки Київщини, одна з яких неодноразово судима за майнові злочини.

Вироком Святошинського районного суду м. Києва обох обвинувачених визнано винуватими у вчиненні інкримінованого правопорушення та засуджено кожну до 7 років позбавлення волі.

Пресслужба Київської міської прокуратури
 

You may also like...