Фіскали у Києві припинили діяльність 20 незаконних гральних закладів

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у м. Києві за процесуального керівництва Київської міської прокуратури в рамках досудового розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212, ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України виявлено та припинено незаконне функціонування 20 гральних закладів на території столиці.

Зазначені заклади були замасковані під різноманітні об’єкти, та діяли майже у всіх районах Києва. В окремих випадках з метою отримання доступу до приміщень залучалися працівники ДСНС України.

Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)

За результатами обшуків, проведених у приміщеннях нелегальних «казино», виявлено понад 510 комплектів комп’ютерної техніки, за допомогою якої, в порушення вимог Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», надавались незаконні послуги, мережеве обладнання для доступу до мережі Інтернет, гральні картки різних номіналів, а також грошові кошти в національній та іноземних валютах на загальну суму понад 530 тисяч гривень.

За деякими підрахунками, незаконна діяльність близько ста підпільних гральних закладів на території столиці призводить до фактичного ненадходження до бюджету коштів на загальну суму щонайменше 1,2 млр. грн. щорічно. Окрім того, до бюджету також не сплачуються податки з виграшів та призів, передбачені чинним законодавством України.

Подальша робота в цьому напрямку триває.

Державна фіскальна служба України

You may also like...