На Харківщині затримано чоловіка з боєприпасом, який погрожував вбити знайомих (фото)

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 26-річному раніше судимому чоловіку за фактом закінченого замаху на вбивство двох або більше осіб, вчиненого способом, небезпечним для життя багатьох осіб (ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, ввечері 5 квітня у смт Слатине підозрюваний прийшов в гості до своїх знайомих. Проте він почав поводити себе агресивно та сваритись з присутніми.

Нет описания фото.

Жінка покликала на допомогу сусіда, який намагався заспокоїти горе-гостя. Підозрюваний від зауважень ще більше розлютився: він вийшов з будинку, але згодом повернувся з «подарунком». У руках чоловік тримав суббоєприпас до снаряду РСЗВ «Ураган».

Возможно, это изображение 1 человек и учится

Підозрюваний почав погрожувати всім присутнім вибухом, розмахуючи перед ними снарядом. Одному з гостей таки вдалось виштовхати його з будинку.

Проте на цьому «доброзичливий» гість не зупинився: він обійшов будинок та погрожував кинути суббоєприпас у відчинене вікно. Один з гостей вихопив у нього з рук снаряд, щоб той не кинув його у кімнату, та переніс у ванну кімнату для безпеки всіх присутніх.

Правоохоронці затримали чоловіка. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводить СВ ВП №3 Харківського РУП №3 ГУНП в Харківській області.

Харківська обласна прокуратура

You may also like...