Розкрито замах на умисне вбивство військовослужбовця на Луганщині

26.12.2020 до військової прокуратури Луганського гарнізону надійшло повідомлення про вогнепальне поранення солдата однієї з військових частин, що дислокується на території Луганської області, внаслідок порушення правил поводження зі зброєю.

Проте, перевіркою цієї інформації, у зв’язку із нехарактерним для необережного поводження зі зброєю розташуванням поранення, за результатами слідчих (розшукових) дій у кримінальному провадженні встановлено, що 26.12.2020 потерпілому солдату наскрізні вогнепальні поранення живота та правої гомілки умисно заподіяв його співслужбовець під час конфлікту.

На изображении может находиться: в помещении

Винну особу того ж дня затримано військовою прокуратурою в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України, – закінчений замах на умисне вбивство.

28.12.2020 за клопотанням військової прокуратури слідчим суддею обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Наразі досудове розслідування здійснюється групою слідчих Новоайдарського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області, за процесуального керівництва прокурорів військової прокуратури Луганського гарнізону.

Вартові еспресо

You may also like...