Столичні оперативники затримали трьох осіб за збут наркотиків на території Києва

У ході слідчих дій правоохоронці вилучили у наркоділків заборонені речовини, схожі на канабіс та психотропну речовину PVP. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що оперативники затримали киянина, який займався збутом оптових партій наркотиків на території міста Києва. Крім того, під час досудового розслідування правоохоронці викрили ще кількох осіб, причетних до збуту наркотичних засобів через Інтернет-магазин.

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, в помещении и текст)

Як розповів начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, співробітники карного розшуку за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення № 1 затримали трьох наркоділків:

Возможно, это изображение (2 человека)

«У ході досудового розслідування ми встановили, що парубки створили Інтернет-магазин, через який збували наркотичні речовини. Крім того, під час проведення санкціонований обшуків за місцем проживання фігурантів ми виявили та вилучили поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ймовірно, канабіс вагою приблизно 10 грам, 44 пакети з кристалоподібною речовиною, що схожа на психотропну речовину PVP, загальною вагою приблизно 300 грам, а також електронні ваги. Затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України – мешканці столиці 1993, 1997 та 2003 років народження».

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманим про підозру. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...