Столичні слідчі повідомили про підозру чоловіку, який металевою палицею побив товариша

За скоєне правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

До поліції Києва на лінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у дворі будинку на вулиці Ентузіастів його побив знайомий. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група та карета швидкої медичної допомоги.

На місці події поліцейські з’ясували, що потерпілий отримав численні травми внаслідок раптового конфлікту зі знайомим. Медики доставили його до лікарняного закладу з перелом руки, закритою черепно-мозковою травмою та забоями тіла. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, правоохоронці затримали нападника в порядку ст. 208 Кримінального-процесуального кодексу України за місцем проживання. Зловмисник зізнався в скоєному, а також показав, де заховав знаряддя злочину. Слідчі вилучили металеву палицю та направили та експертне дослідження. Правопорушником виявився 28-річний уродженець Хмельницької області, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України — умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозру, а також підготували клопотання суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...