У Києві поліцейські затримали збувача кокаїну

29-річний місцевий мешканець підшукував клієнтів через соцмережі, а збував «товар» під час особистих зустрічей за готівку. Відтепер затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Викрили наркодилера слідчі столичного Главку поліції спільно зі співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю за процесуального керівництва Київської міської прокуратури.

Правоохоронці встановили, що 29-річний киянин налагодив збут кокаїну на території столиці. За наявною інформацією дилер приймав замовлення від клієнтів через телеграм, а збував «товар» під час особистих зустрічей за готівку. Поліцейські затримали збувача у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України під час збуту ним чергової дози кокаїну.

Під час слідчих дій поліцейські вилучили у нього гроші, отримані від збуту наркотиків, а під час обшуку за місцем його мешкання – розфасований кокаїн.

Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут психотропних речовин або їх аналогів та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...