У Києві затримали чоловіка, який під час сварки з дружиною погрожував підірвати гранату

З оселі порушника правоохоронці вилучили три гранати. Чоловіку повідомлено про підозру за незаконне зберігання боєприпасів, йому загрожує до семи років за ґратами.

До Святошинського управління поліції надійшла інформація від місцевої мешканки про те, що у квартирному тамбурі столичної багатоповерхівки її чоловік незаконно зберігає боєприпаси. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Заявниця розповіла, що між нею та чоловіком відбувся побутовий конфлікт, під час якого останній пригрозив підірвати квартиру. Правоохоронці затримали порушника, а під час невідкладного обшуку в його оселі виявили три гранати. Вилучені боєприпаси поліцейські відправили на відповідну експертизу.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції за погодженням із Святошинською окружною прокуратурою 25-річному уродженцю Житомирської області повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

Суд обрав порушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...