У російському Челябінську школяр з молотком напав на однокласників та вчительку, одна дитина у критичному стані (відео)

13-річний семикласник Рома проломив череп молотком своїй однокласниці

У російському Челябінську школяр приніс до класу молоток і накинувся на однокласників. Унаслідок нападу одна з постраждалих у лікарні у критичному стані. Про це повідомляють російські телеграм-канали.

Як зазначає Shot, 13-річний учень корекційної школи сьогодні вранці зміг пронести до класу молоток. Він дістав його, побіг у бік однокласників і почав хаотично завдавати ударів. Найбільше дісталося одній із дівчаток.

13-річний семикласник Рома, за даними SHOT, проломив череп молотком своїй однокласниці, 13-річній Валерії. Дівчинку госпіталізували до реанімації обласної дитячої клінічної лікарні, за її життя борються лікарі. Дівчинка, як повідомляється, у критичному стані.

Як стало відомо виданню, нападник не вибирав цілеспрямовано жертв, увійшов до класу і нападав хаотично. Рятувати учнів кинулась учителька хімії, яка дала підлітку відсіч. У педагога, за даними видання, несерйозні поранення.

Як повідомляється, підліток, який напав на однокласників, спостерігався у шкільного психолога, був замкнутим та майже не спілкувався з однолітками.

Зараз затриманий підліток разом із батьками перебуває під вартою в поліції. Загалом постраждали четверо: учні Лера, Маша та Андрій та вчитель. У вчительки зламаний палець. Терміново посилені заходи безпеки у всіх школах Челябінської області. // Главком

You may also like...