У столиці повідомили про підозру жінці, яка тяжко поранила свого знайомого

Зловмисниця під час сварки вдарила чоловіка ножем у спину. Вже наступного дня після її затримали правоохоронці. Нині потерпілий перебуває у лікарні, а жінці загрожує до восьми років в’язниці.

До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Вершигори вони виявили невідомого з ножовим пораненням спини. За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативна група та екіпаж патрульної поліції.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Як розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Павло Шаламов, потерпілий повідомив лікарям, що напередодні під час спільного вживання алкогольних напоїв його поранила знайома:

«Ми з’ясували, що компанія товаришів, які не мають постійного місця проживання у Києві, розпивала алкогольні напої на березі Дніпра. Згодом між потерпілим і жінкою виник словесний конфлікт, у ході якого зловмисниця схопила ніж та вдарила ним чоловіка у спину. Після цього один із знайомих надав пораненому першу домедичну допомогу, а решта компанії розійшлися. Наступного дня родичі потерпілого викликали «швидку» і медики діагностували у 26-річного чоловіка проникаюче колото-різане поранення. З місця події ми вилучили речові докази, а правопорушницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилася уродженка Черкащини, 1989 року народження, яка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень та за збут наркотичних речовин».

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

«За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури ми повідомили фігурантці про підозру у вчиненні злочину, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання від вартою. Досудове розслідування триває», – додав Павло Шаламов.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...