Впродовж тижня поліцейськими столиці розшукано 30 зловмисників, які переховувались від правоохоронних органів

Робота у даному напрямку триває й надалі. Також розшуківці займаються пошуком безвісно зниклих осіб та встановленням невпізнаних тіл громадян.

Протягом тижня співробітники управління карного розшуку столичної поліції здійснювали заходи з розшуку осіб, причетних до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Відтак викрито та затримано 30 правопорушників, які переховувались від органів досудового розслідування, суду та установ виконання покарань.

Возможно, это изображение 12 человек, люди стоят, на открытом воздухе и текст

Переважна більшість серед скоєних правопорушень – це квартирні крадіжки грабежі, розбої, шахрайства, умисне знищення або пошкодження майна, хуліганства. Особливу увагу поліцейські також приділяють злочинам майнової спрямованості, аби максимально знизити рівень злочинності за цим напрямком.

Також столичні розшуківці продовжують роботу з пошуку безвісно зниклих осіб. За минулий тиждень до Головного управління Національної поліції у м. Києві надійшло 107 повідомлень від громадян з проханням розшукати зниклих родичів чи знайомих. З них 76 знайдено та відновлено з ним зв’язок.

Разом з тим, поліцейські здійснюють оперативно-розшукові заходи з виявлення та ідентифікації тіл загиблих внаслідок військового вторгнення російської федерації. Відтак, із 7 зареєстрованих повідомлень 7 осіб встановлено.

Робота у вищезазначених напрямкам триває й надалі. Тож якщо ви потребуєте допомоги поліції звертайтесь на спецлінію за номером 102.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...