Житомирщина: ворог завдав ракетних ударів по Овручу та Коростеню, є потерпілі (фото)

Пошкоджено десятки приватних будинків, деякі з них знищені вщент.

Уночі 6 березня ворог здійснив кілька авіаударів по житлових забудовах у містах Коростені та Овручі на Житомирщині. Внаслідок обстрілів зруйновано кілька десятків приватних будинків. Є потерпілі.

Наслідки ракетного удару по Коростеню

Наслідки ракетного удару по Коростеню. Фото: ДСНС

“Упродовж ночі з 5 на 6 березня тривали повітряні тривоги на території Житомирщини. Ворожі обстріли прийшлися на будинки мирних жителів у м. Коростені. Декілька з осель зруйновані вщент, ще низка мають пошкодження стін, дахів, вікон тощо. Серед цивільного населення є потерпілі”, – повідомили в обласній поліції.

За даними ДСНС, унаслідок ракетного удару по приватному сектору Коростеня одна людина загинула, двох – травмовано. Зруйновано 10 приватних житлових будинків, один із будинків загорівся.

Співробітники ДСНС урятували 5 дітей, які були в підвалі.

Також у ночі 6 березня через обстріли стався вибух у житловому масиві приватного сектору в Овручі. Попередньо, обійшлося без потерпілих, інформують у поліції.

За даними ДСНС, унаслідок ракетного удару по приватному сектору в Овручі на Житомирщині зруйновано 15 приватних житлових будинків, з них – 5 повністю. Попередньо жертв та постраждалих немає.

Наслідки обстрілів в Овручі

Наслідки обстрілів в Овручі. Фото: ДСНС

Нині тривають роботи із розбору завалів, відновлення комунікацій. На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи місцевих відділків поліції. Вони документують наслідки воєнних злочинів ворога та надають необхідну допомогу людям.

Наслідки обстрілів в Овручі

Наслідки обстрілів в Овручі. Фото: ДСНС

Окрім того, посилені патрулі працюють для запобігання будь-яким проявам крадіжок з осель, тимчасово залишених жителями області через небезпеку. // LB.ua

You may also like...