Информация о происшествиях на дорогах Киева за сутки

За 28 лютого співробітники столичної ДАІ виявили 813 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 234 відхилення від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 37 водіїв. Крім того, виявлено 55 пішоходів, які порушували правила дорожнього руху.

Как сообщили «УК» в УДАІ Київа, за добу в столиці було зареєстровано 5 ДТП (4 наїзди на пішоходів), в яких п’ять осіб отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

Вчора, в столиці зареєстровано одне незаконне заволодіння транспортним засобом. В Голосіївському районі, з вулиці Лютневої, викрали автомобіль «DAEWOO LANOS», номерний знак ВМ1274АІ, 2008 року випуску, синього кольору. Прийнято міри розшуку. В цей же час, інспектори ДАІ Дніпровського району виявили автомобіль «Nissan Sunny», який вранці цього ж дня викрали невідомі особи. А у Шевченківському районі затримали водія автомобіля «Mercedes-benz GL 450», що значився викраденим у місті Миколаєві.

28 лютого, співробітники ДАІ у Святошинському районі затримали водія «Ford Transit», який перевозив металобрухт без відповідних документів. В цьому ж районі затримано чоловіка, який з хуліганських спонукань наніс тілесні ушкодження жінці Для з’ясування всіх обставин порушників доставили до райуправління міліції.

У Печерському районі інспектори ДАІ затримали водія автомобіля «ToyotaAvalon», який незаконно перевозив наркотичну речовину. У цьому ж районі зупинено автомобіль ВАЗ 211340, водій якого перевозив ручну гранату та запал до неї. Затриманих доправлено до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

«УК»


You may also like...