Кримінальна хроніка Житомирщини на 13 червня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 381 повідомлення, 100 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, шахрайства та інші. У 45 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, розкрито 6 кримінальних правопорушень минулого періоду. Припинено 172 порушення правил дорожнього руху, 29 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

12 червня до Корольовського РВ УМВС звернувся 35-річний працівник одного з приватних підприємств обласного центру, повідомивши про те, що невідомі особи, перебуваючи в складському приміщенні установи, зловживаючи його довірою, шахрайським шляхом заволоділи перфоратором. Сума збитку становить 800 гривень.

Працівники карного розшуку встановили, що кримінальне правопорушення скоїли непрацюючі, раніше судимі жителі обласного центру.

 

Оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Новоград-Волинського міськвідділу міліції під час оперативно-профілактичного відпрацювання райцентру затримали 31-річного місцевого жителя, у якого виявили паперовий згорток з подрібненою рослинною масою близько 5 грамів. Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-кримінологічного центру, після висновків якого й буде дано правову кваліфікацію вказаним подіям.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання у вигляді штрафу або виправних робіт або арешту, або обмеження волі на строк до трьох років, або ж позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...