Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.02.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 234 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ананьївського РВ надійшла заява від жительки с. Жеребкове, 1973 р.н., про те, що в січні 2014 р., з її домоволодіння невідомий викрав фен. В ході оперативно-розшукових заходів у вчинені кримінального правопорушення викрито 18-річного односельця заявниці.

До Кілійського РВ із заявою звернулась жителька с. Ліски, 1953 р.н., про те, що з підсобного приміщення, за яким вона доглядає, викрали вісім спінінгів та телевізор. Сума збитку становить 1500 грн. Вжитими заходами викрито Євгена, 1971 р.н., та Сергія, 1971 р.н., від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Кілійського РВ надійшла заява від Олександра, 1963 р.н., про те, що до нього додому прийшов Олексій, 1988 р.н., який із застосуванням фізичного насильства не шкідливого для життя, відкрито заволодів його грошима в сумі 30 грн. Від правопорушника отримано правдиві свідчення.

Працівниками Березівського РВ по вул. Леніна зупинено жителя с. Шевченково, 1961 р.н., у якого виявлено та вилучено металеву банку з сипучою речовиною зовні схожою на порох вагою 100 гр. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Балтського РВ викрито жителя районного центру, який займався реалізацією ацетильованого опію, що є особливо небезпечною наркотичною речовиною. В ході проведення санкціонованого обшуку його домогосподарства виявлено та вилучено марихуану та гроші, отримані від збуту наркотичної речовини.

Працівниками Одеського міського управління міліції викрито посадову особу одного з вищих навчальних закладів, який вимагав та отримав від студента неправомірну винагороду в сумі 250 доларів США за позитивну оцінку при складанні іспиту.

До Овідіопольського РВ надійшло повідомлення від чергового лікаря Великодолинського медичного закладу про те, що в с. Нова Долина виявлено труп жителя Березівського району, 1975 р.н., з ножовим пораненням лівого стегна. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпілий разом з товаришем, 1976 р.н., вживали спиртні напої, після чого почали бавитися ножами. В ході гри останній по необережності наніс ножове поранення у ліве стегно партнеру, що спричинило втрату крові, внаслідок чого настала смерть. Здійснюється перевірка.

Працівниками Приморського РВ викрито 17-річну жительку Миколаївської області, яка з прилавку магазина викрала три одиниці туші для вій. У дівчини було вилучено речові докази та відпущено під зобов’язання.

До чергової частини Шевченківського ВМ надійшла заява від представника одного з банків міста, про те, що один з їх клієнтів з метою отримання споживчого кредиту надав неправдиву та підроблену документацію про стан здійснення своєї підприємницької діяльності. В ході розгляду заяви працівниками міліції було викрито 27-річного жителя міста Херсон. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ звернувся із заявою 25-річний Вадим щодо вжиття заходів до чоловіка, який шахрайським шляхом скориставшись печаткою та квитанцією підприємства заволодів грошима установи у сумі 800 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку було викрито Юрія, 1983 р.н., який був відпущений під зобов’язання.

До Київського РВ надійшла заява від Вадима, 1989 р.н. про те, що малознайома жінка під приводом здачі квартири, заволоділа його грошима у сумі 4400 грн. Вжитими заходами викрито мешканку м. Києва, 1957 р.н., від якої були отримані правдиві свідчення.

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 59-річний житель міста із заявою про те, що невідома особа викрала та зняла з його банківської картки гроші в сумі 9000 грн. Вжитими заходами особу, що причетна до вчинення злочину, встановлено. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка), триває слідство.

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ надійшло телефонне повідомлення про те, що до медичного закладу доставлено 21-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями, які він отримав під час сварки, біля одного з барів міста. Працівниками міліції за гарячими слідами викрито двох підозрюваних. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 296 Кримінального Кодексу України (хуліганство), триває слідство.

Слідчим відділом Роздільнянського РВ розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України відносно 21-річного Олега, який з підсобного приміщення будинку односельчанина, 1986 р.н., викрав два металевих ліжка.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Віктора, 1977 р.н., про те, що невідомий зловмисник з кишені його куртки викрав мобільний телефон та зарядний пристрій. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 29-річного Костянтина, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ надійшла заява від громадянки, 1977 р.н., щодо вжиття заходів до невідомого чоловіка, який на вулиці шляхом ривка відкрито заволодів її сумкою з документами та речами. За гарячими слідами працівниками міліції у вчиненні вказаного правопорушення викрито раніше засудженого Олександра, 1984 р.н. Викрадене вилучено та повернуто власниці.

Дільничним інспектором Котовського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство 40-річного Олександра, який бешкетував на привокзальні площі м.Котовська.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

 

You may also like...