Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.03.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 227 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Роздільнянського РВ звернувся 37-річний Максим, який повідомив, що невідома особа проникла до його будинку, звідки скоїла крадіжку електричного двигуна. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 41-річного односельчанина, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ звернулась із заявою 44-річна Світлана щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка викрала велосипед, який знаходився біля магазину. Сума матеріального збитку становить 5000 гривень. В ході відпрацювання заяви працівниками міліції було викрито 21-річного Дмитра, якого викрито у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Подібні діяння караються законодавством згідно зі ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Приморського РВ вжитими заходами викрито 38-річного Валерія, який знаходячись на автозаправочній станції викрав сокиру з пожежного щита. Чоловік зізнався у вчиненому та був відпущений під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ в рамках кримінального провадження порушеного за ознаками ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України викрито 41-річного жителя м. Ізмаїл. Встановлено, що він разом з місцевим жителем, 1983 р.н., скоїли крадіжку майна з магазину. Встановлено, що дані особи, раніш вже притягувались до кримінальної відповідальності.

До Київського РВ звернувся із заявою Сергій, 1977 р.н., про те, що з приміщення автомийки невідома особа скоїла крадіжку грошей в сумі 7800 грн. Вжитими заходами викрито одесита, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Співробітниками Київського РВ викрито Сергія, 1972 р.н., який під приводом працевлаштування на роботу, шахрайським шляхом заволодів грошима в сумі 12950 грн., які належать 35-річному одеситу.

Працівниками Іллічівського МВ викрито двох жителів м. Іллічівськ, 1996 р.н., та 1997 р.н., які незаконно заволоділи у Михайла, 1958 р.н., автомобілем "АЗЛК-2141".

До Приморського РВ надійшла заява від Олега, 1969 р.н., щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка у січні поточного року, незаконним шляхом заволоділа його автомобілем марки «ВАЗ-2105», в якому знаходився мобільний телефон. Потерпілому було завдано матеріальної шкоди на суму майже 20 тисяч гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів було викрито 19-річного жителя Одеської області, який зізнався у вчинені вказаного злочину. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

До Ширяївського РВ під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання місцевого жителя, 1981 р.н., було виявлено та вилучено: дві повні пляшки ємкістю 0.7 л. із надписом розчинник, заповнену рідиною 1.5 л пляшку, поліетиленовий мішок з зернистою речовиною схожою на зерна рослини маку, пакет із речовиною рослинного походження у висушеному стані, коробку в якій знаходяться 6 медичних шприців. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Триває перевірка.

Співробітниками Великомихайлівського РВ проведено санкціонований обшук домоволодіння жителя с. Цебриково, 1991 р.н., в ході якого виявлено та вилучено 34 патрони різного калібру. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Любашівського РВ під час огляду домоволодіння пенсіонерки, 1939 р.н., в собачій будці виявлено та вилучено обріз гладкоствольної мисливської рушниці "SIMSON" та 5 металевих патронів до неї. З даного приводу співмешканець пенсіонерки, 1943 р.н., пояснив, що даний обріз належить йому, який він виготовив 10 років тому. Даний обріз він зберігав для самозахисту. Вилучений обріз направлено до НДЕКЦ.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...