Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 216 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

Співробітниками Маліновського РВ при спробі викрадення акумулятора із автомобіля, який належить 33-річному одеситу, викрито 27-річного Павла, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення вказаного правопорушення.

 

До чергової частини Київського РВ звернулась одеситка, яка повідомила про те, що малознайомий хлопець в будинку за місцем її мешкання, виконуючи будівельні роботи, скоїв крадіжку грошей в сумі 1000 гривень та двох золотих злитків. Сума збитку становить 16000 гривень. Вжитими заходами встановлено 39-річного жителя с.Нове, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення даного правопорушення.

 

До Приморського РВ надійшла заява від Олени, 1995 р.н., про те, що невідома особа знаходячись в ресторані швидкого приготування, з кишені джинсів відкрито викрала гроші в сумі 800 гривень. Вжитими заходами працівники полку ПС викрили раніше засудженого за грабіж та розбій Валерія, 1980 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Ведеться слідство.

 

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від місцевої жительки, 1981 р.н., про те, що невідомий зловмисник, розбивши вікно її автомобіля, відкрито заволодів сумкою, в якій знаходились документи, портативна техніка та гроші. Сума збитку становить 5600 гривень. Вжитими заходами правоохоронці викрили 28-річного іноземця та затримали його в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Тетяни, 1977 р.н., про те, що невідома особа з двору її будинку скоїла крадіжку мопеду, чим спричинила матеріальний збиток – 4800 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 16-річного жителя району, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 56-річну Тетяну, яка із застосуванням сили, заволоділа окулярами Валентини, 1953 р.н., чим спричинила матеріальний збиток на суму 170 гривень. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ затримано 37-річну ізмаїльчанку, яка незаконно збула 28-річному городянину шприц з рідиною коричневого кольору, який направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

До Ізмаїльського МВ із заявою звернулась жителька району, 1989 р.н., про те, що невідомий зловмисник заволодів її велосипедом, який знаходився біля поліклініки. В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено особу, яка скоїла крадіжку велосипеду. Ним виявився місцевий житель, 1962 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України, триває слідство.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито місцевого жителя, 1984 р.н., який з подвір’я будинку заявника, 1952 р.н., скоїв крадіжку металевих виробів арматури та труб. Викрадений метал він збув, а гроші витратив. Попередня правова кваліфікація за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в рамках кримінального провадження розпочатого за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України викрито ізмаїльчанина, 1989 р.н., який з будинку заявника викрав ноутбук та мобільний телефон. Зловмисник зізнався у вчинені злочину.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...