Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 208 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Котовського МВ викрито 18-річного жителя с. Дібровка, який, шляхом ривка, відкрито заволодів мобільним телефоном 37-річного односельця. Сума матеріального збитку становить тисячу гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

Працівниками Ізмаїльського МВ в ході досудового слідства відкритого за фактом шахрайства за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, викрито ізмаїльчанку, 1971 р.н., яка шахрайським шляхом, під приводом взяття в борг, заволоділа грошима свого земляка в сумі 14 500 гривен.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 63-річного Олександра про те, що невідома особа, шляхом пошкодження вікна, проникла до квартири та намагалася викрасти майно. Сума матеріального збитку становить вісім тисяч гривень. За гарячими слідами, працівниками міліції викрито 32-річного жителя м. Роздільна, від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

До Приморського РВ з заявою звернувся 54-річний Віктор щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, знаходячись у приміщенні бару на пляжі «Ланжерон», шляхом вільного доступу вчинила крадіжку будівельних інструментів. Сума матеріального збитку склала чотири тисячі гривень. В ході відпрацювання заяви правоохоронцями викрито 19-річного жителя Чернігівської області та 38-річного жителя Хмельницької області. Зловмисники зізналися у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Приморського РВ викрито раніше засудженого чоловіка, який, перебуваючи на вулиці Середньофонтанській, шляхом розбиття скла в автомобілі, вчинив крадіжку відеореєстратора. Сума матеріального збитку склала дві тисячі гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито двох молодиків, які, перебуваючи у відділені банку по вулиці Жуковського, шляхом вільного доступу вчинили крадіжку планшету, який заходився на робочому столі працівниці банку. Потерпілій завдано матеріальної шкоди на суму 3500 гривень. Від зловмисників надійшли правдиві свідчення у вчинені правопорушення. Наразі вони відпущені під зобов’язання. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час ведеться досудове розслідування.

До Ізмаїльського МВ звернувся житель міста, 1993 р.н., який повідомив, що невідома особа з його банківської картки скоїла крадіжку грошей в сумі 3200 гривень. Проведеними оперативно-розшуковими заходами викрито ровесника потерпілого, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...