Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04-05.04.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 229 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Малиновського РВ викрито Павла, 1964 р.н., який викрав державний номер з автомобіля Ігора, 1957 р.н. Сума матеріального збитку становить 350 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази. Триває слідство.

 

Працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 28-річного одесита, який з підвального приміщення будинку по вулиці Педагогічна викрав металеві труби у кількості чотирьох штук. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Портофранкіського ВМ з заявою звернувся 38-річний чоловік щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка скоїла крадіжку його грошей в сумі 7500 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 26-річного Руслана, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівники Суворовського РВ викрили Олександра, 1986 р.н., який на вул.Ак.Заболотного, застосувавши фізичне насилля, відкрито заволодів грошима та мобільним телефоном одесита. Правопорушник зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Речові докази вилучено.

 

Працівниками Ананьївського РВ викрито 35-річну місцеву жительку, яка скоїла крадіжки мобільних телефонів 43-річного Олександра та 50-річного Володимира. Від правопорушниці надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 18-річна Світлана, яка повідомила, що невідома особа проникла до її квартири, звідки скоїла крадіжку планшету. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 30-річного Тадія. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Кілійського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що за місцем мешкання виявлено 32-річну місцеву жительку з ознаками насильницької смерті. Вжитими заходами працівниками міліції у скоєнні злочину викрито 35-річного чоловіка загиблої, який під час спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки наніс тілесні ушкодження дружині, від яких вона померла на місці. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу зловмиснику. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито 38-річного жителя с.Нові Біляри, який шляхом ривка відкрито заволодів золотим ланцюжком 32-річної односельчанки. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази. Триває слідство.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від Івана, 1974 р.н., про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Сума матеріального збитку становить 30000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Вадима, 1976 р.н. Триває досудове розслідування.

 

Працівниками Біляївського РВ викрито 22-річного жителя міста, який незаконно заволодів мопедом свого однолітка. Сума матеріального збитку становить 4300 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази.

 

До Ізмаїльського МВ звернулась Домнікія, 1954 р.н., яка повідомила, що невідома особа проникла до будинку, звідки скоїла крадіжку електровитяжки та електросоковижималки. Вжитими заходами працівниками міліції викрито Володимира, 1990 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...