На Буковині організатора злочинного угрупування та його спільника ув’язнили на 6 років

Прокуратура Чернівецької області підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням організатора та одного із учасників організованої злочинної групи, які незаконно виготовляли та збували психотропну речовину.

Встановлено, що 47-річний житель м. Чернівці створив та очолив організовану злочинну групу, яка з грудня 2016 по серпень 2017 року в облаштованому приміщенні, із використанням спеціального обладнання виготовляла психотропну речовину – «амфетамін».

Картинки по запросу суд

Потрібні інгредієнти зловмисники закуповували через служби доставки поштових відділень. Покупців шукали серед місцевих жителів, які вживають психотропні речовини.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні організатора угрупування правоохоронці виявили та вилучили спеціальне обладнання для виготовлення вказаної наркотичної речовини та ще нереалізовану психотропну продукцію.

Шевченківський районний суд м. Чернівці погодився з доводами прокуратури та призначив зловмисникам покарання у виді 6 років позбавлення волі кожному.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

You may also like...