Прокуратура Луганщини контролює розслідування за фактом теракту, під час якого загинуло четверо осіб

До прокуратури Луганської області надійшла інформація від чергової частини Головного Управління Національної поліції в Луганській області про те, що четверо мешканців Станично-Луганського району автомобілем виїхали у напрямку річки Сіверський Донець, яка знаходиться в Станично-Луганському районі поблизу лінії зіткнення, та зникли

За попередніми даними встановлено, що внаслідок наїзду автомобіля на невідомий вибуховий пристрій стався вибух, внаслідок якого особи, які знаходились у салоні транспортного засобу, загинули. На цей час у даному кримінальному провадженні виконуються першочергові слідчі дії, направлені на встановлення усіх обставин кримінального правопорушення.

Наразі вчинене кримінальне правопорушення кваліфіковане як терористичний акт, що призвів до загибелі людей (ч. 3 ст. 258 КК України).

Процесуальне керівництво здійснюється групою прокурорів відділу прокуратури області, досудове розслідування доручено слідчому відділу третього управління Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях.

Хід розслідування вказаного кримінального провадження перебуває на контролі прокуратури області. 

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...