Жителя міста Роздільна затримали за смертельне поранення сина

Під час сімейної сварки батько вдарив сина ножем у живіт. Потерпілого доправили до лікарні, де за кілька годин він помер. За скоєне правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.

Кілька днів тому до Роздільнянського районного відділу поліції з медичного закладу надійшло повідомлення про госпіталізацію 34-річного чоловіка з ножовим пораненням. Поліцейські з’ясували, що потерпілий разом з 58-річним батьком розпивали вдома ввечері спиртні напої і посварилися. Причиною суперечки стало звинувачення старшим чоловіком молодшого у тому, що він мало заробляє і вкладає у спільне житло грошей. В ході сварки бакько схопив ніж та вдарив сина у живіт.

Зрозумівши, що накоїв лихо, зловмисник викликав «швидку». Пораненого у тяжкому стані госпіталізували, але, на жаль, наступного дня, не приходячи до свідомості, він помер. Тіло небіжчика слідчі направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

«Ми затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Роздільнянської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі. За нашим клопотанням суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», – зазначила старша слідча Роздільнянського районного відділу поліції Римма Мачулко.

Роздільнянський районний відділ поліції Одещини

You may also like...