У Дніпрі зловмисник убив жінку та намагався позбавити життя чоловіка

нож

Через ревнощі зловмисник вдарив ножем у шию співмешканку та свого знайомого.

Злочин стався 14 вересня близько 21.00 в одному із будинків у Новокодацькому районі міста. Поліцейськими було встановлено, що між підозрюваним та його співмешканкою виник конфлікт на ґрунті ревнощів. Власник помешкання намагався заступитися за жінку, у відповідь чоловік вдарив його ножем у шию. Потім напав на жінку з ножем та завдав їй удар у шию. Після скоєного зловмисник пішов з місця злочину.

43-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до лікарні. 37-річна потерпіла померла на місці події.

До розкриття подвійного злочину поліцейські залучили кінолога з бельгійською вівчаркою Єнар. Службовий собака взяв слід ймовірного вбивці та показав правоохоронцям в якому напрямку рухатись далі.

Поліцейські відділення поліції №3 Дніпровського районного управління поліції затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нападником виявився 43-річний раніше засуджений мешканець міста.

Знаряддя злочину – ніж правоохоронці вилучили.

15 вересня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.115(умисне вбивство) та ч.2 ст.15, ч.2 ст.115(замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області
за матеріалами Дніпровського РУП

You may also like...