Село залишилось без водопроводу. «Непрофесійність» голови на 20 тисяч гривень?

Якось до голови однієї з сільських рад Казанківського району звернулась з пропозицією бригада молодиків, що прибули з м. Кривий Ріг. Їхня пропозиція полягала в тому, щоб вони силами своєї бригади здійснили заміну всієї водопровідної системи села з металевої на пластикову. 

54-річний голова сільради спочатку не погоджувався з їх вмовляннями, мотивуючи це тим, що всі труби доволі нові, але потім все ж вимушений був прийняти пропозицію, сподіваючись, що пластиковий водопровід прослужить набагато довше. Не складаючи жодних договірних документів із міськими гастролерами, не проводячи ніяких зборів сільради, голова дозволив їм здійснити повний демонтаж і вивіз водопровідної системи села. І лише згодом він зрозумів, що ніяких пластикових труб побачити йому не доведеться, адже криворізька бригада скоріш за все повертатись не збирається. 

За фактом розтрати бюджетних коштів у розмірі 20 тисяч гривень співробітниками СДСБЕЗ Казанківського РВ УМВС України в Миколаївській області ведеться перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченої ст. 367 ч. 1 КК України (посадова недбалість).

Роман Шкуренко, ВЗГ УМВС У країни в Миколаївській області
 

You may also like...