Пішовши гуляти з маленькою донькою, батько забув її на кладовищі

Близько 23 години ночі до чергової частини УМВС України в м. Севастополі надійшов телефонний дзвінок. Молода жінка повідомила міліціонерам, що зникла її 3,5 річна донька. Прибувши до місця проживання заявниці, співробітники міліції встановили всі деталі зникнення малолітньої дівчинки.

З’ясувалося, того дня дитина разом із співмешканцем заявниці, якого, до речі, дівчинка називала татом, ще з ранку пішли гуляти до дитячого містечка „Лукомор’я”. А через деякий час чоловікові прийшла ідея поїхати на цвинтар в районі п’ятого кілометру та відвідати могили родичів. По дорозі чоловік купив горілки, щоб було чим пом’янути померлих. Він так напився, що відключився на чотири години. Прокинувся чоловік, коли вже вечоріло. Він почав збиратися додому і тут згадав, що на цвинтар приїхав з маленькою названою донькою. Дівчинки ніде не було.
 
Тоді він зателефонував співмешканці та пересвідчився, що вдома її теж не має. Чоловік власними силами почав шукати зниклу доньку. Не отримавши позитивного результату, мати дівчинки зателефонувала до міліції. На цвинтар виїхало все керівництво УМВС, до пошуків були залучені майже всі служби УМВС, військовослужбовці внутрішніх військ та кінолог із собакою. Було встановлене місце, де востаннє горе-батько бачив доньку. Серед ночі групи пошуку прочісували територію цвинтаря, та, не знайшовши дівчинки, співробітники міліції вже висували різні версії, куди могла піти малолітня дитина.
 
За словами начальника КМСД УМВС Віктора Шестакова, тільки після декількох годин пошуків міліціонери почули дитячий викрик та на відстані 70 метрів біля однієї із могил побачили дівчинку. Напевно, маленька заснула і не чула, що її вже тривалий час гукають. Вона була дуже налякана. Дитину закутали в одіяло, нагодували та відправили до дитячої лікарні. На щастя, дівчинка не постраждала. Після огляду лікарів її відвезли до матері.
 
За неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню дитини матір буде притягнено до адміністративної відповідальності.
 
Співробітники міліції звертаються до всіх батьків! Уважніше ставтеся до своїх дітей. Не залишайте їх без нагляду навіть на декілька хвилин. У разі зникнення дитини негайно повідомляйте про це до міліції.
 
ВЗГ УМВС України в м. Севастополі

You may also like...