15-річна сумчанка викликала міліцію, щоб захиститись від… обікраденого нею нігерійця

Кумедний випадок в міліцейській практиці. Неповнолітня крадійка сама віддала себе в руки правосуддя. 15-річна дівчина викрала у студентів нігерійців мобільний телефон, а коли ті спробували відібрати власну річ, зателефонувала до міліції. Що з того вийшло дивіться далі. 

Такого, кажуть міліціонери, в їх практиці ще не було. Їхали на виклик потерпілої рятувати від грабіжників, а з’ясувалось що самі «псевдо грабіжники» потребують допомоги. «Коли ми приїхали на місце події, побачили двох дівчат, яких міцно тримали за руки громадяни Нігерії, – розповідає в.о. начальника Зарічного відділу міліції м. Суми Юрій Безуглий, – з’ясувалось, що одна з них декілька хвилин тому обікрала одного цих громадян . Спокусилася мобільним телефоном»

Джонатан – товариш обікраденого нігерійця. Він володіє російською мовою, тому погодився розповісти історію знайомства з гарними українськими дівчатками. Познайомились в маршрутці, обмінялися телефонами і домовились про зустріч. А далі нова знайома прийшли в гості і вже за півгодини почала збиратися до дому. Після її уходу господарі і виявили зникнення «побілки».

Ось так: ані телефону, ані гарного настрою. Проте вирішили, що дівчата не встигли далеко відійти від їх будинку і кинулись наздоганяти. Чому викликала міліцію, 15-річна крадійка й досі не може чітко пояснити: «Ми вийшли на вулицю, а вони вискочили з під’їзду, підбігли до нас і за руки хапають. Я і викликала міліціонерів. Чого викликала? Та не знаю. Так, по дурості вийшло…».

Сьогодні проти дівчини порушена кримінальна справа. До рішення суду вона буде знаходитьсь під наглядом батьків. Можливо ця історія стане в нагоді любителям заводити випадкові знайомства. Добре подумайте, перш ніж запрошувати до власної оселі незнайомих людей, навіть. якщо вони дуже симпатичні.

Ельвіра Біганова, СЗГ ГУМВС в Сумській області
 

You may also like...