На Миколаївщині чоловік розстріляв сусіда, а потім повісився на бильці свого ліжка

Взаємовідносини між сусідами не завжди складаються добре та і виникаючи сварки закінчується не завжди просто розірванням стосунків. 

Напружені стосунки склалися і у двох сусідів в одному з сіл Миколаївського району. Різниця у віці складала тридцять років та про або повагу до старшого віку або лояльне відношення до молодшого не йшло й мови. Основною підставою для безперервних сварок було те, що обидва вважали, що межа між їхніми домоволодіннями проведена неправильно. Із-за цього вони то бралися двигати паркан, то одному з них не подобалось, що тінь від сусідського дерева падала на його землю і він спилював безвинну рослину, то починала заважати сусідська димова труба, яка розбиралася у відсутності господаря. Так весь час продовжуватися не могло і одного разу наступила розв’язка напружених стосунків між сусідами. 

16 вересня сорокарічний Володимир біля п’ятої ранку повертався з риболовлі і нічого поганого не чекав, а в цей час біля його будинку за деревом з рушницею в руках заховався його 70-річний сусід Федір. Коли автомобіль під’їхав до воріт домоволодіння, то зненацька з-за дерева почали лунати постріли. Дріб розбила скло машини і потрапила у верхню частину тулуба водія. Почувши жахливі звуки, з будівлі вибігла жінка Володимира, допомогла вийти чоловікові з машини та повела його до подвір’я . В цей час пролунав третій постріл і дріб потрапила в ногу потерпілого. Перелякана жінка довела чоловіка до дому і звернулась за допомогою до міліції та лікарів.

По приїзду на місце події слідчо-оперативної групи Миколаївського райвідділу було встановлено, що Федір після того, як обстріляв сусіда, повернувся додому і повісився на бильці свого ліжка.

Каретою швидкої медичної допомоги Володимира було доставлено до ЛШМД, де вже готувалася операційна палата, а правоохоронці встановлюють обставини скоєного.

Роман Шкуренко, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...