Криваву крапку у сімейних скандалах поставила горілка

41-річний Олег повернувся додому засмученим. І щоб хоч якось розвеселити чоловіка, його 43-річна співмешканка Лариса мерщій кинулася накривати на стіл. Поставила й заздалегідь приготовану пляшку горілки. Обоє випили. Пізніше стали про щось гомоніти і знову стали добавляти. Врешті-решт оковита скінчилася. Між подружжям зав’язався конфлікт, який переріс у черговий скандал, а пізніше й у бійку. 

Жінка, мабуть і не думала в той час про лихо. Захищаючись від ударів чоловіка, вона механічно схопила зі столу перше, що підвернулося їй під руку – великий кухонний ніж, і вдарила ним Олега в спину. Але на цьому рука жінки не здригнулася, і вона ще кілька разів наносила смертельні удари. Пізніше експерт нарахував 4 глибокі колото-різані рани в область лопатки чоловіка. 

Пильні сусіди, які чули за стіною підозрілий шум, тут же зателефонували до міліції. Підозрювану в умисному вбивстві власного чоловіка кримські правоохоронці доставили до районного відділу міліції.

Наразі безробітна, раніше не судима Лариса дає свідчення. Їй пред’явлено звинувачення за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Карного кодексу України. Ймовірно, що вона відбуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк аж до… 15 років.
Слідство у цій справі триває.

Іван Кулеха, ДЗГ МВС України

 

You may also like...