Інформація про роботу податкової міліції у Харківській області

За матеріалами, зібраними співробітниками слідчого відділу податкової міліції ДПА у Харківській області та ВПМ ДПІ у Жовтневому районі м. Харкова була порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України та ч.2 ст. 366 КК України, у відношенні комерційного директора одного з харківських приватних підприємств, основним видом діяльності якого є виробництво пластмасових виробів.

Підприємець в період травня 2008 – серпня 2009 років, навмисно діючи, шляхом надання звітності у перекрученому вигляді до ДПІ не відображав у повному обсязі фінансово-господарську діяльність, тим самим ухилився від сплати податку на прибуток на загальну суму понад 3 млн. гривень, чим завдав збитків державі у особливо великих розмірах.

До зловмисника обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд.

В теперішній час проводяться слідчо-оперативні заходи, направлені на встановлення додаткових доказів злочинної діяльності, встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, а також встановлення наявного майна, за рахунок якого можливе погашення та відшкодування нанесених збитків.

УПМ ДПА у Харківській області

You may also like...