У Черкасах УБОЗівці вивели на чисту воду столичного банкіра-афериста

Працівники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Черкаській області вивели на чисту воду столичного афериста, який упродовж кількох тижнів представлявся начальником відділу одного з всеукраїнських банків. 

При цьому він втілив у життя наступну хитру комбінацію: під приводом реалізації заставного майна (двох іномарок) пройдисвіт узяв більше 23 тисяч доларів США у відомого в нашому місті бізнесмена. Але вказані автівки не заставив, пояснивши все тим, що машини необхідно зняти з обліку та оформити на них необхідні у таких випадках документи.

Оперативники УБОЗу швидко вивели афериста на чисту воду. Стало відомо, що у вищезазначеному банку він не працює вже більше двох років і до обіцяних іномарок не має жодного стосунку. За це послідовника Бендера і затримали.

Відзначились і оперативники, які спеціалізуються на розкритті злочинів у сфері економіки. Вони знешкодили шахрая, який працював на посаді оператора канівської філії одного з всеукраїнських банків. Цей оператор, нібито оформляючи кредит, заволодів трьома тисячами гривень у непрацюючої жінки, можливо, потай, сподіваючись, що в неї не вистачить ні зв’язків, ні досвіду відстояти справедливість. Але розрахунок пройдисвіта не виправдався, і тепер на нього чекає суд.

Данило Протас, м. Черкаси

МВС України

 

You may also like...