«За гарячими слідами» затримано зловмисника, котрий зарізав батька чотирьох дітей

Украй важкою видалася недавня ніч із четверга на п’ятницю для ужгородської міліції. Повідомлення про злочини і різні пригоди «сипалися», мов рясний дощ. 

Спершу стало відомо, що на вулиці з невідомих причин загорілася новобудова місцевої жительки. Вогонь пошкодив мансардну частину будинку; в обласну лікарню доставили 45-річного чоловіка з важкими опіками ніг. Попри всі зусилля медиків, потерпілий помер. Обставини обох пригод не пов’язують між собою. А близько четвертої ночі в міське управління звернувся із заявою 18-річний житель міста. Зі слів хлопця, на нього напав близько 10-ї години вечора невідомий смаглявець і відібрав мобільний телефон. Інша заява надійшла від місцевого жителя про крадіжку з його будівельного вагончика, звідки зникли електрозварювальний апарат та ящик з інструментами. Тієї ночі у поле зору правоохоронців потрапили і два молодики, у яких вилучили «наркоту».

Але найстрашніша пригода сталася близько півночі. Хтось зателефонував і повідомив про бійку біля одного з будинків. Коли на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, то виявила страшну картину. На землі лежало бездиханне тіло молодого чоловіка, як з’ясується пізніше, – 34-річного ужгородця Володимира, до речі, батька чотирьох дітей. Про насильницьку смерть потерпілого свідчили численні колото-різані рани обличчя та шиї. Неподалік правоохоронці знайшли два закривавлені кухонні ножі, марлевий тампон, а також мобільний телефон. Цей злочин вдалося розкрити «за гарячими слідам». Невдовзі працівники карного розшуку спільно з військовослужбовцями внутрішніх військ затримали 23-річного жителя Ужгорода, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні навмисного вбивства. За цим фактом порушено кримінальну справу, обставини нічної жахливої пригоди повинне встановити слідство.

Володимир Павлюх, ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

МВС України
 

You may also like...