Двадцятичотирьохрічний парубок через свої борги пограбував і вбив двох односельчан

В понеділок вранці до міліції Татарбунарського району на Одещині зателефонував 68-річний пенсіонер місцевий житель. Схвильований чоловік повідомив правоохоронцям, що на сусідському подвір’ї він виявив два трупи своїх односільчан – 51-річного Нікіфора та його 81-річної матері. Неозброєним оком було видно, що їх позбавлено життя насильницьким методом – окрім видимих поранень на тілах, на подвір’ї багровіли кров’яні плями. 

Оперативно прибулі на місце Працівники міліції, котрі прибули на місце пригоди, виявили на подвір’ї ще й поранену 77-річну жінку, її було відправлено до реанімаційного відділення центральної районної лікарні, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Одеській області.

Оперативники негайно почали проводити заходи щодо встановлення всіх обставин скоєння злочину та затриманню злочинців, які замахнулися на життя трьох немолодих громадян.

В ході здійснених оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні цього жахливого злочину працівниками міліції було затримано 24-річного безробітного односельця потерпілих Віталія, від якого отримано зізнання. Як встановлено, парубок мав борги та пішов на злочин з метою заволодіння збереженнями односельчан, у яких викрав біля трьох тисяч доларів США.

Порушено кримінальну справу за ч.2. ст. 115 «Вбивство» КК України, триває слідство.

МВС України

 

You may also like...