Після двох діб чаркування з співмешканцем жінка забила його до смерті… напилком

До Петриківського райвідділу міліції зателефонували лікарі «швидкої» й повідомили про виявлене тіло чоловіка. На місце події в район негайно виїхала слідчо-оперативна група, повідомляє Артур Терещенко, ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Оглянувши тіло 48-річного господаря оселі, судово-медичний експерт констатував: людина загинула від чотирьохх рублених ран обличчя. Ймовірне знаряддя злочину, майже 40-сантиметровий напилок, перебував поряд із тілом. Знявши відбитки пальців із знаряддя злочину, напилок відправили на експертизу.

Опитавши сусідів, працівники міліції дізналися, що чоловік мешкав разом із своєю цивільною дружиною, на три роки старшою від нього жінкою на ім’я Тамара. Останньої вдома не було. Тож, розпочався пошук підозрюваної.

Жінку вдалося затримати того ж дня на автовокзалі смт. Петриківка. Спочатку Тамара заперечувала свою причетність до вбивства, але після того, як відбитки пальців з напилка співпали з її відбитками, почала давати покази.

За кілька днів до трагедії чоловік та жінка запили. Вживали оковиту більше двох діб. І як часто трапляється, у Тамари з чоловіком виник конфлікт. Хто до кого почав першим простягати руки, напевно, вже ніколи не буде доведено. Але відомо те, що під час сварки жінка вхопила напилок, яким вони закривали на защіп двері, і вдарила чоловіка чотири рази в обличчя. Жінка каже, що була дуже п’яною й саме тому не зрозуміла одразу, що скоїла вбивство. Після бійки вона лягла спати. Вранці, побачивши жахливу картину, сповістила про це сусіда, який викликав «швидку», а сама зібрала речі й намагалася зникнути у невідомому напрямку.

Нині стосовно жінки порушено кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 «Навмисне вбивство» Кримінального кодексу України. За цей вчинок підозрюваній загрожує від семи до 15 років позбавлення волі.

МВС України

 

You may also like...