Наиболее резонансные преступления и события в Украине на 21.11.10 г.

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 6 858 заяв про злочини. Вжитими заходами 2 398 з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 1 розбійний напад, 32 пограбування та 2 факти незаконного заволодіння транспортним засобом.

 

За незаконне зберігання зброї затримано 21 особу. У правопорушників вилучено набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 2 особи, в яких вилучено 15,9 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 24 225 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 5 підозрюваних осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 95 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у яких 21 особа загинуло та 125 – травмовані.

У місті Чоп Закарпатської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 19 листопада в зазначеному місті в під’їзді житлового будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив ножем іншого місцевого жителя.

В місті Запоріжжя 10 листопада у своїй квартирі було знайдено мертвою з ознаками удушення місцеву жительку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уранці 9 листопада в квартирі потерпілої під час сварки на ґрунті неприязних відносин задушив господарку.

У місті Рубіжне Луганської області 20 листопада на вулиці місцевий житель, під час сварки на ґрунті неприязних відносин пострілами із зареєстрованої мисливської рушниці заподіяв вогнепальні дробові поранення трьом жителям вказаного міста. Двох останніх госпіталізовано. Порушника затримано.

У місті Одеса 20 листопада в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина однієї з сусідніх держав – республіки колишнього СРСР. Попередньо встановлено, що він уночі 6 листопада на вулиці зазначеного міста з автомобіля місцевого жителя викрав 5 тис. грн., годинник та особисті документи (частину викраденого вилучено).

У місті Попасна Луганської області затримано місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено пістолет іноземного виробництва, перероблений для стрільби патронами калібру 9 мм, дві гранати РГД-5, дві гранати Ф-1 та 415 патронів до різної зброї.

В одному з селищ Миколаївської області затримано місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 10 кг канабісу.

У Голосіївському районі міста Києва в приміщенні розважального центру затримано місцевого жителя, у якого вилучено 500 г амфетаміну.

На Закарпатті працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб державної установи. Вони впродовж останніх трьох років зависили обсяги виконаних робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха, й незаконно перерахували товариству з обмеженою відповідальністю понад 198 тис. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення)

На Одещині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили місцевого жителя. Він за місцем проживання організував незаконне виробництво компакт-дисків з аудіовізуальними творами. У правопорушника вилучено понад 14,8 тис. компакт-дисків на загальну суму 117 тис. грн. та обладнання для їх тиражування. Органами слідства МВС України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.203-1 КК України (незаконний обіг дисків для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання та сировини для їх виробництва)

На Одещині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили співробітника приватного підприємства. Він підробив акти виконаних робіт з ремонту поліклініки (фактично роботи виконані не в повному обсязі) й незаконно отримав понад 106 тис. грн. бюджетних коштів. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем й службове підроблення)

You may also like...