78-річний чоловік зарізав 5-річну правнучку і вистрибнув із вікна

Старенький чоловік, якого онуки залишили в одній квартирі зі своєю маленькою донечкою, з невідомих причин порізав дівчинку, а сам покінчив життя самогубством. 

1 грудня, у Новосибірську відбулося жорстоке вбивство: 78-річний пенсіонер у Первомайському районі міста вбив свою 5-річну правнучку, завдавши їй численні удари ножем. Дівчинка загинула на місці. А після вбивства чоловік звів рахунки з життям, викинувшись з вікна.

На місці події слідчі встановили, що двері квартири була зачинені. Повернувшись додому, батьки дівчинки відкрили двері своїм ключем. Всі дублікати ключів в наявності, один з них перебував в одязі загиблого. Ці обставини вказують на те, що доступ до житла сторонніх осіб був виключений.

За фактом смерті дитини відділом з розслідування особливо важливих справ порушено кримінальну справу за пунктом «в» частини 2 статті 105 Кримінального кодексу РФ – вбивство малолітнього. За попередніми даними, зі слів батьків загиблої дівчинки встановлено, що пенсіонер не був судимий, алкоголем не зловживав, у психіатра не спостерігався, його поведінка була адекватною. Вбивця проживав в одній квартирі з родичами і своєю правнучкою.

Нагадаємо, нещодавно в цьому місті сталося ще одне жорстоке вбивство. Пенсіонер з Новосибірська вбив свою 14-річну онуку, завдавши їй 71 ножове поранення. Зловмисник заарештований. Він стверджує, що зробив це через те, що дівчинка розтринькала його пенсію.

ТСН
 

You may also like...