Вогонь не допоміг лиходію приховати сліди вбивства

У Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, працівники міліції розкрили вбивство, яке винуватець намагався замаскувати пожежею. 

1 грудня після гасіння пожежі в одному з приватних будинків працівники МНС виявили тіло 42-річного хазяїна житла. Але висновки судово-медичних експертів чітко вказали на те, що чоловік знайшов свою смерть не у вогні. Людина померла через ножові поранення легенів та серця.

Злагоджена робота працівників Центрально-Міського РВ міліції дала змогу менше, ніж за добу затримати 41-річного раніше судимого місцевого жителя. Правоохоронці встановили, що того вечора чоловіки разом пиячили, та, як це часто буває на п’яну голову, посварилися через якусь дрібницю. Коли між ними спалахнула сварка, зловмисник кухонним ножем двічі вдарив чаркувальника у груди. Але усвідомивши, що накоїв, лиходій злякався. Аби приховати сліди вбивства, вирішив підпалити оселю та подався світ за очі.

За цим фактом порушено кримінальну справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За скоєння навмисного вбивства зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

Євгеній Леванцов, ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

МВС України
 

You may also like...