Криминальная хроника Украины на 10.12.2010

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 7 667 заяв про злочини. Вжитими заходами 2 673 із них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – одне вбивство, чотири факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, три розбійних напади, 40 пограбувань та чотири факти незаконного заволодіння транспортними засобами. 

За незаконне зберігання зброї затримано три особи. У правопорушників вилучено пістолет, один саморобний пістолет та 15 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано дві особи, в яких вилучено 7,5 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 26 884 особи.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 14 підозрюваних осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 834 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у яких 12 осіб загинуло та 88 – травмовано.

В Автономній Республіки Крим працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю та приватного підприємця, котрі в минулому році, на підставі фіктивної угоди про надання підприємцем консалтингово-правових послуг вказаному товариству (фактично не надавалися), заволоділи грошовими коштами зазначеного товариства в сумі 300 тисяч гривень. Прокуратурою автономії порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 (шахрайство) КК України.

На Кіровоградщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадових осіб приватного підприємства, котрі в місті Кіровограді в орендованому приміщенні організували підпільний цех із виготовлення сільськогосподарської техніки й незаконно використовували знак для товарів та послуг відкритого акціонерного товариства. Сума завданих правовласнику збитків з’ясовується. Слідчим управлінням УМВС області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК України.

ДЗГ МВС України
 

You may also like...